Comencen les obres d'asfaltat dels carrers Vista Alegre i Hortet Solé, a la Colònia de Montserrat

Les obres duraran una setmana


  • Comparteix:

Un dels trams que quedarà afectat per les obres / Foto: EMD Valldoreix

Un dels trams que quedarà afectat per les obres / Foto: EMD Valldoreix

Les obres de millora del paviment dels carrers de Vista Alegre i Hortet Solé, al barri de la Colònia de Montserrat de Valldoreix, comencen dilluns, 10 de gener. Amb els treballs, que duraran una setmana i costaran uns 85.000 euros, s'estendrà una capa asfàltica de rodament. Mentre durin les obres, no es podrà aparcar a les zones afectades pels treballs i al carrer de la Moreneta de Montserrat, per facilitar el pas de la maquinària i dels camions.

En concret, l'actuació se centrarà en els dos trams del carrer de Vista Alegre, a ambdós costats del carrer de la Moreneta de Montserrat. El primer, al costat est, s'allarga fins passada la cruïlla amb el carrer Flors, mentre que el segon, al costat oest, desemboca en el cul-de-sac existent actualment. Els treballs també serviran per asfaltar tota l'extensió del carrer de l'Hortet Solé, des del límit amb el Parc Natural de Collserola fins que desemboca al carrer de la Moreneta de Montserrat. Allà, l'EMD de Valldoreix té prevista la millora de l'actual zona d'aparcament de cotxes i motos.

Actualment el paviment dels carrers esmentats és de terra, fet que provoca molèsties al veïnat per la pols a l'estiu i pels sots i els bassals en episodis de pluges. Amb l'asfaltat de la zona s'aconseguirà millorar el trànsit de persones i vehicles, amb la consegüent millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes residents al barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.