EL CPA ha celebrat la que podria ser l'última Diada d'Andalusia a l'actual local


  • Comparteix:

El CPA celebra, alhora, els seus 28 anys d'existència

El CPA celebra, alhora, els seus 28 anys d'existència

El gruix principal de les obres de la nova seu del Centro Popular Andaluz podria iniciar-se en breu, un cop la companyia elèctrica Fecsa retiri un transformador ubicat en aquella zona. Tant l'alcalde com el president del CPA han coincidit a manifestar, durant la celebració del Dia d'Andalusia, la seva esperança que les obres puguin estar enllestides d'aquí a un any.

Més d'un centenar de persones han assistit enguany als actes de celebració del Dia d'Andalusia, a la seu del CPA. Durant la jornada, el president d'aquest entitat, Gabriel Ruiz, ha destacat la integració que han demostrat i que seguiran demostrant els andalusos afincats a Sant Cugat, i el seu amor cap a Catalunya, que ha definit com 'una segona mare'.

Gabriel Ruiz

La integridad que tenemos y el amor a Cataluña, que para nosotros es nuestra segunda madre. Aquí no se habla ni de madre ni de madrasta. Aquí se habla de la madre Andalucía y de la madre catalana, y es un orgullo que tenemos los andaluces


Ruiz ha manifestat també la seva esperança que les obres de la nova seu puguin estar enllestides en el termini d'un any, després que els treballs puguin desencallar-se en breu, un cop Fecsa retiri un transformador situat en aquesta zona.

En el mateix sentit s'ha expressat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha volgut destacar també la importància de la convivència i ha recordat totes les activitats que organitza el CPA i l'esforç que han fet per integrar-se a la ciutat. Recoder ha afegit també que espera que aquest sigui el darrer any que el Dia d'Andalusia es celebri a l'antiga seu del CPA.

Lluís Recoder

Espero que un cop Fecsa retiri el tranformador, puguem engegar les obres a tota màquina i que aquest sigui l'últim any que celebrem el Dia d'Andalusia en aquest local.


A l'acte també hi ha assistit el diputat al Parlament de Catalunya Josep Lluís Cleries, que ha destacat que valors com la pau, la convivència i el civisme, i actes com el d'aquest dissabte, contribueixen a que les persones ens respectem i ens estimem una mica més.

Josep Lluís Cleries

És aquesta estimació mutua la que fa aquesta Catalunya de progrés, de convivència, de pau, el ser fermament catalans però sense oblidar el lloc de naixença de cadascú. Y es esta combinació lo que hace posible amar a dos patrias, porque una y otra nos unen.


La celebració del Dia d'Andalusia ha comptat també amb la presència d'una delegació del poble andalús de Montellanos, entre d'altres.

Durant la jornada, els assistents han pogut fer una degustació de vins i gaudir del tradicional dinar de 'potaje andaluz'. A més, i per primera vegada a la història del CPA, s'han repartit quatre premis a quatre dones de l'entitat, a les que se'ls hi ha entregat un cigró d'or, símbol del poble andalús.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.