El segon Fòrum Jove aplega una desena de nois i noies per buscar propostes d'oci juvenil a Sant Cugat

Entre les idees, s'ha parlat d'organitzar activitats d'esports, cinema i música


  • Comparteix:

Els joves s'han trobat al Casal Torreblanca / Foto: Cugat Mèdia

Els joves s'han trobat al Casal Torreblanca / Foto: Cugat Mèdia

Una desena de joves santcugatencs han participat aquest dissabte al migdia al segon Fòrum Jove de la ciutat, dedicat a l'oci juvenil. L'objectiu de la trobada ha estat tenir un primer contacte entre ells i bastir entre tots una pluja d'idees d'activitats que els agradaria poder fer a Sant Cugat per elaborar-ne un programa. Entre aquestes, s'ha parlat d'organitzar activitats esportives com caminades o bicicletades, però també de música o de cinema. A partir d'aquí, s'ha acordat que el grup es tornarà a reunir d'aquí dues o tres setmanes i que a la propera sessió es crearan unes comissions seguint les tres temàtiques, es farà una llista d'espais on es podrien fer les activitats, i s'estudiaran idees més tancades.

La trobada estava organitzada per l'Oh!Ficina Jove, i una de les tècniques de joventut que l'ha dinamitzat, Anna Colomines, s'ha mostrat molt contenta de la participació que hi ha hagut: "Crec que tots els joves tenen moltes ganes, i més després de la pandèmia, de fer coses a Sant Cugat. I de canviar una mica el model d'oci que hi ha. Han sortit idees molt maques i molt engrescadores. A veure si el pròxim cop podem ser més i podem tirar endavant un programa d'oci per ells". Parlant del calendari d'aquest programa, Colomines ha explicat que les dates estan totalment obertes i que s'adaptaran al ritme dels joves que hi vulguin participar.

D'altra banda, els joves han comentat que els agradaria que les activitats organitzades fossin entre dijous i diumenge, i especialment a les tardes. També que voldrien tenir un contacte més estrat amb l'Ajuntament per poder plantejar aquestes propostes, i han examinat la possibilitat d'accedir a patis d'escoles de Sant Cugat per jugar i fer esport.






Anna Colomines

Crec que tots els joves tenen moltes ganes, i més després de la pandèmia, de fer coses a Sant Cugat. I de canviar una mica el model d'oci que hi ha. Han sortit idees molt maques i molt engrescadores. A veure si el pròxim cop podem ser més i podem tirar endavant un programa d'oci per ells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.