Cugat Mèdia t'explica la guerra a Ucraïna amb una mirada local amb una pàgina especial

A cugat.cat trobaràs tota la informació sobre les iniciatives solidàries de la ciutat, la veu de testimonis i anàlisi d'especialistes santcugatencs


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

L'impacte emocional que ha suposat l'inici d'una nova guerra en territori europeu s'està notant a tot el món, i Sant Cugat no n'és una excepció. Tots els esdeveniments globals tenen també una mirada local, i la guerra iniciada per l'atac de Rússia sobre Ucraïna n'és un clar exemple. Per aquest motiu, Cugat Mèdia ha posat en marxa una pàgina especial a la nostra web on es recull tota la informació que generi la ciutat al voltant d'aquest conflicte bèl·lic. S'hi pot trobar les diferents iniciatives solidàries de la ciutat, reportatges amb testimonis de familiars i víctimes directes o indirectes de la guerra, a més de l'anàlisi de diferents experts de la ciutat sobre el conflicte geopolític i les seves derivades.

La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, subratlla que amb aquesta iniciativa el mitjà municipal vol "ser el canal d'informació que aporti el minut a minut sobre com podem ajudar en aquest conflicte a Ucraïna, canalitzant les iniciatives solidàries de la ciutat".

VISITA LA PÀGINA ESPECIAL SOBRE LA GUERRA A UCRAÏNA


Mònica Lablanca

Cugat Mèdia vol ser una eina útil per a tota la ciutat de Sant Cugat. Volem ser el canal d'informació que aporti el minut a minut sobre com podem ajudar en aquest conflicte a Ucraïna, canalitzant les iniciatives solidàries de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.