La botiga Mil i Una Troballes de Sant Cugat celebra el dia del pare amb el seu 20è aniversari

La botiga està situada al Carrer Martorell, 2


  • Comparteix:

L'entrada de Mil i Una Troballes /  Foto: Cedida

L'entrada de Mil i Una Troballes / Foto: Cedida

Mil i Una Troballes és una tenda d'articles de la llar on es pot trobar estris de cuina, decoració i material de festa. Coincidint amb el dia del pare, la botiga santcugatenca festeja els seus vint anys a la ciutat. Encara que la pandèmia va alterar gran part del benefici de la botiga, Mil i Una Troballes, ha vist créixer Sant Cugat i ha guanyat la lleialtat de nombrosos veïns.

Aquest negoci familiar va obrir les seves portes en 2002 gràcies a Rufín Campany, propietari de la botiga fins a principis d'aquest any. Després de la mort del Rufín, els seus fills Joan i Aurora no han dubtat en continuar amb Mil i Una Troballes en honor al seu fundador.

Ara que ha arribat el seu l'aniversari, la tenda santcugatenca ofereix un petit obsequi a tothom qui compri els seus productes i planeja allargar el detall durant el que queda de març. Al seu Instagram, la botiga ja ha bufat les espelmes aquesta matinada agraint als seus seguidors la bona rebuda al barri durant tots aquests anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.