El ple dona llum verda a la licitació del Servei d'Atenció Domiciliària

L'empresa Suara Serveis SCCL ofereix actualment aquest servei fora de contracte


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Pixabay

Imatge d'arxiu / Foto: Pixabay

El ple ha aprovat per unanimitat l'expedient de contractació per la licitació del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD), un servei 'del tot imprescindible', segons la tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Núria Gibert, que actualment realitza, fora de contracte, l'empresa Suara Serveis SCCL, per finalització del contracte vigent. Aprofitant la convocatòria s'han inclòs una sèrie de millores al servei, com la incorporació de dos perfils professionals nous -el PAT socioeducatiu i el terapeuta ocupacional-, l'ampliació del servei a dissabte i l'ampliació de les franges horàries de servei efectiu. Tot plegat, 'per potenciar la tendència del SAD cap a un model d'atenció de proximitat en què la persona és el centre absolut del servei', ha explicat Gibert.

ESCOLTA-HO

La tinenta d'alcaldia ha comentat també que, tenint en compte la revalorització que està patint l'atenció domiciliària, els serveis tècnics han considerat "idoni" fer un contracte de tres anys, prorrogable dos anys, per dotar l'Ajuntament de flexibilitat. Així, segons ha dit, "d'aquí a tres anys, si s'escau, ens podem plantejar internalitzar el servei o reformular-lo".

A banda d'això, el ple també ha aprovat per unanimitat la compensació a Suara Serveis SCCL de 132.271,17 euros a raó de l'increment de despesa salarial per l'aplicació del nou Conveni Col·lectiu d'Empreses d'Atenció Domiciliària de Catalunya. També s'ha compromès a augmentar el preu dels serveis que l'empresa realitzi l'any 2022, d'acord amb el conveni vigent.


Núria Gibert

La incorporació de dos perfils professionals nous, l'increment o l'ampliació del servei també els dissabtes, l'increment de franges horàries, la comptabilització en relació amb l'actual conveni col·lectiu del sector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.