Sant Cugat s'adhereix a la lluita per la millora de la qualitat de l'aire

Els municipis signants aposten per fer polítiques municipals que contribueixin a aquesta millora


  • Comparteix:

Polígon Can Sant Joan de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Polígon Can Sant Joan de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Sant Cugat s'ha adherit a la 'Declaració de Sabadell per un acord polític i social per la millora de la qualitat de l'aire', un document que té com a objectiu avançar en les accions i estratègies sostenibles des del món local per millorar la qualitat de vida dels pobles i ciutats. L'acord polític inicial rau del 2n Congrés de la Qualitat de l'Aire celebrat a Sabadell i que va comptar amb la participació de la 'Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat', de la qual l'Ajuntament de Sant Cugat en forma part. L'adhesió s'ha aprovat per unanimitat durant el ple municipal d'aquest mes de març.

ESCOLTA-HO

"L'objectiu no és altre que posar el vianant al centre d'un model que fomenti l'activitat activa i neta", ha remarcat el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà i d'Habitatge, Francesc Duch, qui ha exposat els beneficis i propòsits d'adherir-se a la Declaració. De la mateixa manera, Duch ha recordat que "l'Ajuntament de Sant Cugat està treballant, de forma constant, en possibles millores de caràcter ambiental".

LLEGEIX LA 'DECLARACIÓ DE SABADELL'

Els signants de la de Declaració es comprometen a impulsar accions concretes i urgents en l'àmbit de planificació urbana i el disseny d'infraestructures i equipaments públics sostenibles.


Francesc Duch

L'Ajuntament de Sant Cugat està fent molta feina en l'àmbit ambiental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.