Marea Blanca es concentra dins la seu del CatSalut a Sant Cugat per demanar cita per a dos diagnòstics

La protesta s'ha mantingut fins que han obtingut resposta per a dos casos particulars de dos veïns de Terrassa


  • Comparteix:

Imatge de la concentració / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la concentració / Foto: Cugat Mèdia

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa Marea Blanca s'ha concentrat a la seu del CatSalut a Sant Cugat durant el matí d'aquest dimarts. Una desena de persones de la plataforma han protestat pel que qualifiquen d''abandonament sanitari' per demanar resposta a dos casos particulars. Un dels manifestants, Antonio Mallorga, ha explicat que aquestes dues persones fa dos i cinc anys que esperen un diagnòstic i que, per tant, s'han volgut concentrar fins que tinguessin una cita amb el metge. A primera hora de la tarda els concentrats han marxat perquè han aconseguit les dues cites: els dies 30 i 31 de març.

Mallorga també ha explicat a Cugat Mèdia que aquests casos són "només la punta de l'iceberg": "Això afecta moltíssimes persones i se n'han d'adonar. Nosaltres estem oberts perquè ens expliquin casos concrets. La veritat és que molta gent ho està passant malament, perquè alguna vegada hem estat recollint firmes i cada persona té una història".



Antonio Mallorga

Això afecta moltíssimes persones, i se n'han d'adonar. Nosaltres estem oberts perquè la gent ens expliqui els seus casos. La veritat és que molta gent ho està passant malament, perquè alguna vegada hem estat recollint firmes i cada persona té una història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.