Sant Cugat rep aquest cap de setmana una delegació del municipi italià d'Alba amb qui estudien un agermanament


  • Comparteix:

Sant Cugat celebra aquest cap de setmana el vuitè encontre amb la ciutat italiana d'Alba. La jornada, que segons el regidor de Relacions Institucionals, és un pas més cap a un possible agermanament entre els dos municipis, comptarà amb activitats com una recepció institucional, un exposició i un parell de conferències per conèixer millor aquest municipi del Piamont.

Les relacions d'amistat entre Sant Cugat i la ciutat italiana d'Alba s'estrenyen cada cop més. Així ho ha expressat el regidor de Relacions Institucionals, Jaume Tubau, en l'acte de presentació de la vuitena trobada entre les dues ciutats, que té lloc a Sant Cugat durant aquest cap de setmana.

En aquesta ocasió la trobada tindrà com a eix central un campionat de petanca, que se celebrarà dissabte, i que acollirà també a diferents participants de la ciutat francesa de Beausoleill i del municipi belga d'Arlon.

Tubau explica que aquesta trobada, patrocinada per l'empresa italiana Ferrero, neix de l'afició per la petanca que hi ha a les dues ciutats, la de Sant Cugat i la d'Alba. L'escoltem.

Jaume Tubau

Aquesta trobada neix de l'afició a l'esport de la petanca entre les dues ciutats.


Aquesta trobada, ha explicat Tubau, significa un primer pas cap a l'agermanament de Sant Cugat amb el municipi italià, tot i que perquè això es produeixi cal que siguin les entitats socials, culturals i esportives d'ambdues ciutats les que es coneguin millor i estableixin una relació estreta. En aquest sentit, Tubau ha explicat que a Alba hi viuen santcugatencs que contribueixen a estrènyer els llaços d'unió entre els dos municipis.

Jaume Tubau

Tenim altres ciutats amb qui hem obert aquests llaços d'amistat però ara la ciutat que potser té més interés en agermanar-se és Alba.


Durant el cap de setmana també hi haurà una recepció institucional, una exposició de fotografies, un parell de conferències i un sopar que serviran per estrènyer vincles i conèixer millor aquesta ciutat piamontesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.