El programa de TV3 'Històries gegants' visita Sant Cugat

El cinquè capítol s'emet aquest divendres i està dedicat a la música, la protagonista de les festes populars


  • Comparteix:

'Històries gegants', amb la periodista i cantant Sara Roy, dedica aquest episodi a la música / Foto: TV3

'Històries gegants', amb la periodista i cantant Sara Roy, dedica aquest episodi a la música / Foto: TV3

El programa 'Històries gegants' viatja aquest divendres a Sant Cugat per descobrir més històries de la ciutat. TV3 emetrà a les 22.15 h el cinquè capítol que gira al voltant de la música, l'element indispensable de les festes populars, que impulsen l'aparició i les danses de les figures del bestiari festiu. El programa, que posa el focus en les persones que fan viure el món de la imatgeria popular, també passa per Olot (Garrotxa) i Salàs (Pallars Jussà) i, a més, es mostra els nervis del debut d'una balladora de capgrossos.

'Històries gegants' és un programa que aposta per la cultura popular en el marc de la renovació d'imatges i continguts. Actualment, la imatgeria popular és un sector que viu una gran eclosió a Catalunya, on cada any mou més de tres milions de persones de públic al voltant dels 10.000 esdeveniments que se celebren amb la presència de gegants i figures del bestiari popular. El programa 'Històries gegants' s'endinsa en aquest món i en les històries humanes que hi conflueixen, amb set programes que la periodista i cantant Sara Roy presenta amb un estil particular, sovint acompanyada de la guitarra i la música.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.