99 persones participen en la campanya de donació de sang a Sant Cugat

De la jornada de donació d'aquest dimecres se'n podran beneficiar 267 persones


Temes relacionats

Dona sang aquest dimecres 13 d'abril al Casal Torreblanca (12/abr/22)


  • Comparteix:

Un moment de la jornada de donació de sang al Casal de Torreblanca / Foto: Albert Canalejo

Un moment de la jornada de donació de sang al Casal de Torreblanca / Foto: Albert Canalejo

Un total de 99 persones han participat en la jornada de donació de sang d'aquest dimecres al Casal de Torreblanca. De totes elles, 10 van ser descartades per incompatibilitats mèdiques amb la donació i, de les 89 que van poder donar, sis ho feien per primera vegada. Tenint en compte que de la donació de cada persona s'extreuen, d'una banda, els glòbuls vermells, de l'altra, el plasma, i, finalment, les plaquetes, es pot concloure que de la donació d'ahir a Sant Cugat se'n podran beneficiar 267 persones. Tot plegat ho ha explicat a Cugat Mèdia, aquest dijous, la tècnica de comunicació del Banc de Sant i Teixits, Sara Vallès.

Entre els donants s'hi va poder veure el regidor de Seguretat Ciutadana, Esports i Benestar Animal, Francesc Carol, que va aprofitar per recordar que "tots hauríem de ser donants habituals de sang". A més, el regidor també va apuntar que "la manca de reserves i l'operació sortida de Setmana Santa, fan que en aquests moments hi hagi un pic de la necessitat de sang".


Francesc Carol

és un moment de pic de la necessitat de sang, ja sigui per la manca d'existències com pel fet que possiblement en calguin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.