Centenars de joves es 'desvirtualitzen' en la gran festa de Tindercat a Sant Cugat

'Operació Sant Jordi' ha omplert aquest divendres el parc de Ramon Barnils d'amor i gresca per fer la prèvia de la diada


Temes relacionats

Hora Bruixa: 'Aquest Sant Jordi potser volem rosa, llibre i polvo, però també seguim volent feminisme' (22/abr/22)

TinderCat: una iniciativa 'trending topic' creada pel santcugatenc Gerard Querol ( 6/feb/22)


  • Comparteix:

Sant Cugat ha viscut aquest divendres una gran festa com les d'abans de la pandèmia. Centenars de joves d'arreu del país han assistit a 'Operació Sant Jordi', una trobada organitzada per Tindercat que ha portat al parc de Ramon Barnils activitats, música en directe i la posada sobre l'escenari del que, fins ara, havia estat només un podcast interactiu on els participants tenen l'oportunitat de trobar parella. El bon rotllo, les ganes de conèixer gent i el 'salseig' han marcat la tònica d'una trobada que contribueix a deixar enrere les restriccions per la pandèmia i a fer un clam per l'amor. El responsable de la iniciativa, el santcugatenc Gerard Querol, ho ha qualificat tot plegat de 'desvirtualització'.

A la trobada s'hi han deixat veure cares ben conegudes, com els cantant Miki Núñez i Dave o el 'youtuber' Carles Tamayo, entre d'altres. De fet, molts dels joves que hi han assistit, mobilitzats a través de les xarxes socials, han volgut posar de manifest el suport a una iniciativa que es percep com a post-pandèmica i que, a més, és en català. A la festa no només hi ha hagut jovent de Sant Cugat, sinó que també s'hi han acostat persones d'arreu del territori, fins i tot de les Illes Balears.

Els més puntuals han pogut gaudir, a través d'una pantalla gegant, del partit de futbol de la Champions League femenina entre el Barça i el Wolfsburg. Tot seguit ha començat el Tindercat sobre l'escenari i, ja entrada la nit, fins a la 1 h, música i gresca. Tot amanit amb parades amb begudes i teca.




Gerard Querol

El Tindercat és un pòdcast interactiu que va néixer fa un any i ara el desvirtualitzem, després de tota aquesta pandèmia.

Joves

Hem de donar suport a aquestes iniciatives joves. / No segueixo Tindercat, però som de Sant Cugat. Espero que ens treiem les mascaretes, i birreta i festeta. / Vaig convèncer el meu amic per venir i hem vingut a passar una estona. / A conèixer gent nova i a passar un bon dia. / Donem suport a una iniciativa en català, que és important.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.