Aprovat el projecte del Complex Aquàtic de Mira-sol

Amb una inversió de 7,3 milions, es preveu que la construcció comenci el 2023


Temes relacionats

Gairebé dues dècades esperant la piscina de Mira-sol (22/mar/22)

El complex aquàtic de Mira-sol arrancarà obres el 2023 (23/mar/22)


  • Comparteix:

Render del Complex Aquàtic de Mira-sol / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Render del Complex Aquàtic de Mira-sol / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Pas endavant per a la construcció del Complex Aquàtic de Mira-sol. A través d'un decret d'alcaldia, l'Ajuntament ha donat llum verda al projecte executiu de l'equipament, pressupostat en 7,3 milions d'euros i amb previsió que es comenci a construir el 2023, amb uns treballs que duraran uns 20 mesos. Tot plegat ha estat possible arran que el ple municipal va acordar delegar a Alcaldia les competències per tramitar el projecte, la licitació del qual es completarà al juny. Ara el projecte (realitzat per l'UT l'UTE Ferrando, A contraluz, Basterrechea-Tejada, Recio) se sotmet a informació pública durant 30 dies, per tal de formalitzar l'aprovació definitva.

El Complex Aquàtic de Mira-sol ocuparà 3.900 metres quadrats i se situarà al darrere de l'institut-escola Catalunya. Oferirà dues piscines cobertes, sala de fitness, vestidors, cafeteria i altres serveis.

El projecte constarà de dues fases: la primera, la construcció de l'edifici i les dues piscines (6,35 milions d'euros); la segona, els treballs per la sala de fitness, la cafeteria i els vestidors (947.000 euros) Tot plegat suma els 7,3 milions d'euros pressupostats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.