El Grup de Famílies Monoparentals aprofita el Dia Internacional de la Dona per donar-se a conèixer


  • Comparteix:

El col·lectiu presenta a la Casa de Cultura una mostra del taller d'escriptura creativa

El col·lectiu presenta a la Casa de Cultura una mostra del taller d'escriptura creativa

Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, el Grup de Famílies Monoparentals de Sant Cugat ha presentat una mostra dels treballs fets en el taller d'escriptura creativa que organitzen des de fa 3 anys. A través d'aquesta i altres iniciatives, aquest col·lectiu vol donar-se a conèixer i reivindicar també la seva situació.

El Taller d'Escriptura organitzat pel Grup de Famílies Monoparentals de Sant Cugat va néixer com una activitat de tres mesos i porta ja tres anys de creativitat i companyerisme. Així ho ha explicat la seva coordinadora, Rita Argilaga.

Rita Argilaga

Bàsicament es tracta d'aprendre a escriure, de descobrir que no és tan difícil, de passar-ho bé i de veure que un es capaç de fer moltes més coses de les que es pensa.


Coincidint amb el Dia de la Dona i aprofitant que enguany se celebra l'Any Internacional del Llibre el grup de famílies monoparentals ha volgut mostrar els seus treballs a la Casa de Cultura de Sant Cugat. Les autores han fet la lectura d'algunes de les seves creacions. Argilaga ha explicat que les sis dones que participen al taller es reuneixen per escriure i llegir juntes.

Rita Argilaga

El taller està dividit en tres fasses. Cada dia s'escriu un trosset d'un relat que es fa durant tot el curs; es fa una lectura i correcció dels textos en grup; i es fan exercicis per aprendre a escriure.


Amb aquest acte de lectura dels seus textos, les famílies monoparentals pretenen reivindicar-se i donar-se a conèixer a la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.