Sant Cugat participa a la Fira Ecomed-Pollutec per explicar l'ordenança municipal d'estalvi d'aigua


  • Comparteix:

El consistor exposa dos plafons sobre aquest projecte pioner a Catalunya

El consistor exposa dos plafons sobre aquest projecte pioner a Catalunya

L'Ajuntament de Sant Cugat participa fins divendres a la Fira Ecomed-Pollutec, que es pot visitar al recinte Gran Via 2 de Fira de Barcelona. Concretament, el consistori hi exposa dos plafons explicatius per donar a conèixer a la resta de Catalunya l'Ordenança municipal d'estalvi d'aigua que s'aplica a la nostra ciutat des del 2002 i que va obtenir el Premi Ciutat Sostenible de 2003 de la Fundació Fòrum Ambiental.

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, en col·laboració amb l'àrea de Comunicació, ha preparat dos plafons on s'explica l'Ordenança municipal per a l'estalvi d'aigua, vigent a Sant Cugat des del 2002, i que es poden veure fins divendres al Saló Internacional de l’Energia i del Medi Ambient (Ecomed-Pollutec), al recinte Gran Via 2 de Fira de Barcelona.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, que avui visitarà el recinte, ha valorat molt positivament que Sant Cugat pugui donar a conèixer les seves polítiques ambientals, i sobretot aquest projecte, pioner a Catalunya.

Eduard Pomar

Sant Cugat va ser una de les primeres poblacions de Catalunya en trar endavant aquesta ordenança. És important donar-ho a conèixer perquè cada vegada té més importància el tema de l'estalvi de l'aigua.


Pomar ha afegit també que és molt important que s'organitzin fires com aquesta, ja que considera que, d'aquesta manera, el ciutadà té l'oportunitat de conèixer el que fan les administracions i les empreses pel medi ambient.

Eduard Pomar

Són necessàries aquest tipus de fires perquè és una manera de que el ciutadà pugui veure tot el que fan les empreses i les administracions pel medi ambient, ja que cada vegada té més importància.


Precisament amb la mateixa voluntat de donar a conèixer millor aquest projecte, l'àrea de Medi Ambient exposarà els plafons en diversos espais del municipi, una vegada finalitzi la fira Ecomed. D'aquesta manera, amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març, els santcugatencs podran visitar aquests plafons a la Casa de Cultura, entre d'altres equipaments de la ciutat.

Recordem que el Saló Internacional de l’Energia i del Medi Ambient (Ecomed-Pollutec), l’únic de la seva especialitat que tindrà lloc a Espanya aquest 2005, comptarà amb la presència directa de més de 250 empreses del sector que ocuparan un espai de prop de 12.000 metres quadrats i s’espera rebre la visita de més d’11.000 visitants professionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.