Sant Cugat, Rubí i Terrassa demanen un bus llançadora cap a l'Hospital Consorci de Terrassa

Els tres ajuntaments plantegen aquesta iniciativa "mentre no es construeixi un hospital comarcal"


  • Comparteix:

Mireia Ingla, Ana Maria Martínez i Lluïsa Melgares / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Mireia Ingla, Ana Maria Martínez i Lluïsa Melgares / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i Terrassa plantegen una proposta per millorar la línia d'autobús interurbà B8, que connecta Sant Cugat amb l'Hospital Consorci de Terrassa (CST) passant per Rubí. Els tres municipis aposten per incorporar un bus llançadora 'mentre no es construeixi un hospital comarcal'. L'hospital, un dels centres de referència d'aquestes tres localitats, es troba a la N-150, entre Terrassa i Sabadell.

La iniciativa l'han presentat aquest dimecres a Rubí l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla; la de Rubí, Ana María Martínez; i la tercera tinenta d'alcaldia de Terrassa, Lluïsa Melgares. Les tres han coincidit a assenyalar que la connexió actual de bus és "del tot ineficient per l'elevat temps en arribar a l'hospital: 54 minuts des de Rubí i 75 des de Sant Cugat; a banda, el temps de freqüència de pas, han explicat les representants polítiques, s'enfila als 70 minuts.

Així, els tres ajuntaments han demanat una reunió amb el vicepresident de la Generalitat, el santcugatenc Jordi Puigneró, per abordar la situació per trobar solucions. També s'hi proposarà una modificació del trajecte de la B8 perquè connecti els polígons industrials de les tres ciutats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.