L'Ajuntament organitza una jornada per l'accessibilitat universal el 16 de juny

La trobada tindrà lloc de 9.45 h a 12.15 h i incidirà en la inclusivitat de totes les persones per exercir les seves capacitats universals


  • Comparteix:

La sala de plens de l'Ajuntament acollirà la jornada 'Accessibilitat Universal' el 16 de juny, de 9.45 h a 12.15 h. L'esdeveniment vetllarà per l'accés, comprensió i utilització de totes les persones als entorns, béns, productes i serveis. Sota l'organització de l'Oficina d'I+D d'Accessibilitat Universal es busca la sensibilització, consciència i visibilitat de la realitat de les persones amb algun tipus d'impediment.

La ponència principal anirà a càrrec del tècnic en accessibilitat universal de l'Institut Municipal de persones amb Discapacitat de l'Ajuntament de Barcelona Guillermo Hurtado. També és docent del Postgrau Accessibilitat Universal i Disseny per a tothom de la UIC Barcelona i del màster Inclusió social i drets de ciutadania de les persones amb discapacitat de la UB. La benvinguda de la jornada, per la seva banda, anirà a càrrec de la regidora de Ciutadania, Salut i Via Pública, Gemma Aristoy.

Les inscripcions a la jornada es poden fer enviant un correu electrònic a accessibitatuniversal@santcugat.cat i, en cas que alguna persona requereixi un suport especial pel seguiment de l'acte, ho haurà de comunicar a l'organització en el moment de la inscripció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.