Tot a punt per al Corpus Christi, aquest diumenge, al Monestir

Els Gegants i els caparrots participaran en la processó prevista a les 19.50 h


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'ou com balla a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'ou com balla a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'església del Monestir celebra, aquest diumenge, la festivitat del Corpus Christi. La celebració començarà a les 19 h amb la Missa Major, i continuarà, a partir de les 19.50 h, amb la processó del Santíssim, als jardins del Monestir, damunt de diverses catifes de flors naturals. La processó comptarà amb la participació dels Gegants de Sant Cugat i, per primera vegada, també dels Caparrots. Finalment, durant tot el dia hi haurà instal·lada la tradicional font amb l'ou com balla a la llotgeta del Monestir.

El muntatge de les catifes de flors està obert a tothom i serà el mateix diumenge, a les 10 h. Els dissenys i la confecció dels materials han anat a càrrec de diferents grups de la Parròquia, així com de voluntaris i famílies d'escoles de la ciutat. La tradició de la catifa de flors pel Corpus Christi a Sant Cugat es va recuperar l'any 2012 i, des d'aleshores, cada any s'han anat augmentant els metres d'encatifat. Enguany seran un total de 20 metres repartits en diferents trams.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.