Primera nit sense gresca a la discoteca Drinkking Carpes Sant Cugat

La Policia Local ha instal·lat un dispositiu perquè ningú intentit accedir al recinte


Temes relacionats

L'Ajuntament tanca la discoteca Drinkking Carpes Sant Cugat en recuperar l'ús dels terrenys (14/jul/22)


  • Comparteix:

Tanques que impedeixen el pas a l'aparcament de les carpes / Foto: Cugat Mèdia

Tanques que impedeixen el pas a l'aparcament de les carpes / Foto: Cugat Mèdia

La nit a l'entorn de la carretera de Rubí d'aquest divendres ha recuperat una tranquil·litat que no es veia des que hi havia restriccions per la pandèmia. El tancament aquest dijous de la discoteca Drinkking Carpes Sant Cugat ha canviat radicalment l'ambient en aquesta zona de la ciutat. De moment, l'Ajuntament ha activat un dispositiu policial especial a la zona per notificar a aquells amb la intenció d'accedir-hi que l'espai d'oci ja no existeix. Properament, han explicat fonts municipals, es contractarà seguretat privada que es cuidarà de vigilar el recinte.


Des d'aquest divendres a la tarda, la brigada municipal ja ha adequat tant els accessos al recinte com l'aparcament, per deixa ben clar que la discoteca ja no està oberta. S'hi han instal·lat tanques i s'han aixecat monticles de terra per barrar el pas.

L'accés al recinte, tallat per la Policia Local

L'accés al recinte, tallat per la Policia Local / Foto: Ajuntament de Sant Cugat


L'accés a l'aparcament de terra també s'ha tallat

L'accés a l'aparcament de terra també s'ha tallat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat


L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha descartat aquest divendres, al programa 'Línia Directa' de Cugat Mèdia, que l'espai torni a acollir cap discoteca. "Tenim moltes coses per fer, moltes demandes i molts reptes, i aquest espai ens vindrà molt bé", ha explicat.

Un litigi de més de 10 anys i un deute de 4,5 milions d'euros

L'Ajuntament ha recuperat aquest dijous l'ús dels terrenys de la carretera de Rubí on s'ubica la discoteca Drinkking Carpes Sant Cugat, que ha estat desnonada. El llançament respon a un procés judicial pel qual el consistori, propietari dels terrenys, reclama 4,5 milions d'euros a l'empresa que té la cessió de l'ús, Reostat, per l'impagament del cànon des del 2006. De fet, aquesta empresa té les instal·lacions llogades a NitSab, que és qui explota l'activitat de discoteca amb una seixantena de treballadors. Alguns d'ells, han protestat aquest dijous durant el desnonament per reclamar el manteniment dels seus llocs de feina.


Mireia Ingla

No està gent previst que hi hagi cap discoteca. El què farem amb aquest espai ho decidirem. Tenim moltes coses per fer, moltes demandes i molts reptes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.