UIC Barcelona, tercera universitat espanyola d'Odontologia al Shanghai Ranking's

La facultat està ubicada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Universitat Internacional de Catalunya / Foto: UIC Barcelona

Universitat Internacional de Catalunya / Foto: UIC Barcelona

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) es classifica en tercera posició, a escala estatal, en el 'Shanghai Ranking's. Global Ranking of Academic Subjects', en l'àmbit 'Dentistry & Oral Sciences'. El centre es troba per sota de la Universitat Complutense de Madrid i la de Santiago de Compostel·la. Pel que fa als resultats mundials, la universitat, amb la facultat de Ciències de la Salut ubicada a Sant Cugat, torna a situar-se dins el tram 151-200 de 300 i a nivell nacional queda en la posició 3 de 8, juntament amb la Universitat de Granada. També millora la seva classificació en l'indicador 'Impacte de les Cites', que mesura la influència dels centres universitaris en la recerca.

Enguany, en el rànquing 'Dentistry & Oral Sciences', classifica 300 universitats i analitza aquelles que han publicat un determinat nombre de publicacions durant el període 2016-2020. La catalogació permet mesurar el rendiment dels centres segons el nombre d'articles publicats, el percentatge de cites, les aparicions a les revistes internacionals, la presència en revistes de prestigi i, finalment, el nombre d'investigadors premiats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.