El 43,4% dels habitatges de Sant Cugat tenen certificació energètica

Només el 24% dels immobles de la ciutat tenen qualificacions energètiques baixes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Sant Cugat és el segon municipi del Vallès Occidental amb més habitatges amb certificació energètica, en relació amb el total d'edificacions residencials del cadastre. Aquests immobles representen el 43,4%, un percentatge que se situa només dues dècimes per sota de Matadepera, però per sobre de la mitjana comarcal (36,5%). Són dades de l'Informe Anual de l'Habitatge al Vallès Occidental 2021, elaborat pel Consell Comarcal, que també reflecteixen que, per cada 1.000 habitants, es concedeixen cinc cèdules d'habitabilitat per a habitatges de primera ocupació. Aquesta dada situa Sant Cugat al capdavant del rànquing comarcal.

CONSULTA AQUÍ L'INFORME ANUAL DE L'HABITATGE AL VALLÈS OCCIDENTAL 2021

Pel que fa a les cèdules d'habitabilitat de segona ocupació, Sant Cugat cau en la classificació, amb 8,2 per cada 1.000 habitants.

A l'altra cara de la moneda, l'estudi també recull el percentatge d'edificacions residencials amb qualificacions energètiques baixes (F i G): a Sant Cugat el 24% de les edificacions estan qualificades d'aquesta manera. Aquesta classificació està encapçalada per Rellinars (57,1%) i Vacarisses (54,4%).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.