El conductor del camió que va atropellar la dona del patinet diu a la policia que no es va adonar de res

La Policia Local va identificar-lo de seguida i va prendre declaració a l'autor dels fets divendres passat


Temes relacionats

Atropellament amb una ferida greu a la carretera de Rubí (25/ago/22)


  • Comparteix:

El patinet de la dona atropellada dijous va quedar partit en tres trossos / Foto: Cedida

El patinet de la dona atropellada dijous va quedar partit en tres trossos / Foto: Cedida

No se'n va adonar. El conductor del camió de Correus que divendres va atropellar a una dona que circulava amb patinet per la rotonda del costat del Centre Comercial de Sant Cugat ha explicat a la Policia Local que no era conscient de què havia passat. Així ho ha revelat a Cugat Mèdia la parella de la víctima, que es troba a casa amb la clavícula trencada i contusions per tot el costat esquerre del seu cos. La policia municipal ha explicat també van identificar el conductor de seguida a través del GPS del camió i el divendres ja li va prendre declaració. Ara el cas ja està en mans del jutjat.

"El patinet està trencat en tres trossos", ha explicat el Marc, la parella de la dona atropellada dijous passat. Segons la seva narració, la dona sortia de l'edifici Ricoh, on treballa, i es dirigia cap a l'estació de tren de Rubí, i a l'alçada de la rotonda del costat del Centre Comercial Sant Cugat, un camió de Correus la va envestir perquè va accelerar per avançar-la i amb la part posterior del camió la va tocar i llançar a terra. El Marc també explica que el conductor va assegurar a la policia que no es va adonar de res.

Per la seva banda, fonts de la policia municipal de Sant Cugat han explicat que quan van rebre la denúncia es van posar en contacte amb l'empresa dels camions (Correus) i a través del GPS van poder determinar quin camió podia haver sigut. Posteriorment el conductor va trucar a la Policia Local i van comprovar que els desperfectes del camió a la part posterior dreta eren compatibles amb l'atropellament.

La policia ja ha enviat tota la informació al jutjat de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.