La pluja inunda el pont del carrer Martorell i deixa una desena més d'incidències lleus

Entre les 8 h i les 9 h han caigut 28'3 l/m2, els Bombers han rebut vuit trucades i un cotxe ha quedat atrapat sota el pont del carrer Martorell


  • Comparteix:

L'intens aiguat que ha caigut a Sant Cugat aquest dimecres al matí durant menys d'una hora (28'3 l/m2) ha provocat una desena d'incidències. Destaca la inundació del pont entre l'avinguda Lluís Companys i el carrer Martorell, on s'ha encallat un vehicle amb la conductora dins. No hi ha hagut ferits en cap de les incidències, la majoria d'elles relacionades amb l'acumulació d'aigua, que han estat resoltes en poca estona.

Galeria: Efectes de l'aiguat del matí del 31 d'agost



El ruixat que ha caigut entre les 8 h i les 9 h ha bloquejat completament el carrer Martorell, que ha quedat tallat a la circulació fins al migdia. Bombers i Protecció Civil han treballat per netejar la via i ja han pogut retirar el vehicle encallat. Més enllà del cotxe accidentat, dos autobusos no han pogut finalitzar el seu recorregut i encara estan immobilitzats. Manel Palma, conductor d'un dels autobusos, explica que estan aturats des de les 8 del matí. "Ràpidament, hem trucat al centre de control de l'empresa perquè avisessin a tots els companys que havien de passar per aquí que busquessin una altra ruta".

Al Centre Alemany del Vallès també s'han vist afectats per la pluja, que els ha omplert el local d'un pam d'aigua. A Mireia Planes, administrativa de l'acadèmia, l'ha agafat totalment per sorpresa. "Estava treballant i el meu cap m'ha dit que anés a l'altre local i portés un pal de fregar. Jo pensava que seria per un bassal, però estava tot inundat. Ara hem d'estar tot el matí buidant el local amb cubells d'aigua".

Entre les 8 h i les 9 h del matí, els bombers han rebut vuit trucades per incidències, incloent-hi el xoc d'un vehicle amb la tapa d'un embornal a l'avinguda Roquetes, i un arbre de grans dimensions descalçat al carrer Vallseca.

Molts santcugatencs han penjat vídeos a Twitter on es veu el fort aiguat que ha caigut en poca estona.












Mireia Planes

Estava treballant i el meu cap m'ha dit que anés a l'altre local, perquè en tenim dos, aquest està més soterrat. M'ha dit que portés un pal de fregar. Jo pensava que seria per un bassal, però estava tot inundat. Ara hem d'estar tot el matí buidant el local amb cubells d'aigua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.