El pressupost del 2023 inclourà una partida per arreglar el carrer de la Magarola de Can Cortés

L'Ajuntament ja està redactant el projecte per arreglar la vorera vençuda arran del temporal Glòria del 2020


  • Comparteix:

L'Ajuntament treballa per reservar una partida del pressupost del 2023 per arranjar la part del carrer de la Magarola (antic carrer d'Antoni Griera) de Can Cortés malmès pel temporal Glòria de principis de 2020. Així ho ha confirmat el govern municipal com a resposta a la pregunta d'un veí del barri durant el programa 'Línia Directa' de Cugat Mèdia. De fet, l'Ajuntament assegura que ja s'està redactant el projecte per arreglar la vorera que s'ha anat inclinant perquè els terrenys van cedir pel temporal.


MIRA EL 'LÍNIA DIRECTA' A LES PLANES SENCER AQUÍ

Durant el programa, el veí Joan Torrejón li explica la problemàtica a l'alcaldessa, Mireia Ingla, i ella li respon que enviarà a uns tècnics que valorin el grau de perillositat per calendaritzar i accelerar la reparació.


Mireia Ingla

Demanaré que vinguin a mirar-s'ho i ho avaluïn. Les millores les anem calendaritzant, però allò que suposa un risc s'hi ha de fer una intervenció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.