Acció de protesta del comerç local contra l'augment del preu de lloguers i de la llum

Sant Cugat Comerç s'ha unit a una apagada d'un quart d'hora durant el migdia dels establiments


  • Comparteix:

L'estanc Cal Crispín amb els llums apagats per la protesta / Foto: Cugat Mèdia

L'estanc Cal Crispín amb els llums apagats per la protesta / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat Comerç s'ha adherit a la iniciativa de la Confederació Espanyola de Fleca, Pastisseria, Brioixeria i Afins (CEOPPAN) que feia una crida a apagar els llums dels establiments durant un quart d'hora aquest divendres al migdia per protestar per la pujada del preu dels lloguers, el material i la llum. Algunes botigues de l'eix comercial de Sant Cugat s'han sumat aquesta acció simbòlica, que també tenia l'objectiu d'alertar del risc de la desaparició del comerç de proximitat.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Aïda Fernández, ha explicat a Cugat Mèdia que les botigues santcugatenques asseguren que se'ls ha triplicat el cost de la llum. "Ens estan ofegant", indica Fernández. "Aleshores, ens hem unit amb altres poblacions perquè es vegi que estem patint i que la nostra queixa arribi a qui hagi d'arribar perquè facin alguna cosa", ha afegit.

Fernández també ha assenyalat que els comerços s'estan estrenyent molt el cinturó apujant "molt poc" els preus. "No podem repercutir en el preu dels nostres productes les grans pujades que hem tingut, perquè hauríem de triplicar preus", alerta la presidenta de Sant Cugat Comerç, qui assegura que es consumeix menys perquè "la gent està molt continguda perquè tot s'ha apujat molt i els sous no s'han apujat". "Cada dia, obrir la persiana ens costa més que fa un any", ha conclòs.




Aïda Fernández

Ens estan ofegant. Aleshores, ens hem unit amb altres poblacions i és una miqueta perquè vegin que estem patint i que a través de la nostra queixa arribi a qui hagi d'arribar perquè facin alguna cosa. Perquè entenem que hi ha un problema important amb aquest aspecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.