Castanyes i bruixes per Tots Sants a Sant Cugat

Les Planes, Mira-sol i la Floresta han celebrat aquest divendres les festes de Tots Sants


  • Comparteix:

El Casal de les Planes s'ha convertit en un hospital terrorífic / Foto: Cugat Mèdia

El Casal de les Planes s'ha convertit en un hospital terrorífic / Foto: Cugat Mèdia

La tradició i les propostes foranes es donen la mà a Sant Cugat. Les festes de la castanyada i de Halloween han divertit petits i grans aquest divendres amb les activitats que s'han celebrat a Mira-sol, a la Floresta i a les Planes. Espectacles infantils, castanyes, suc i moscatell per a tothom i, fins i tot, un passatge del terror han estat algunes de les propostes que s'han viscut als districtes. Malgrat les temperatures altes impròpies d'aquesta època de l'any, al centre la ciutadania ha pogut gaudir de les castanyes i moniatos acabats de fer pels paradistes.



A Mira-sol la gresca s'ha traslladat a l'entorn del Casal, amb l'espectacle de música infantil a càrrec de Rah-mon Roma i David Garriga. Les castanyes han estat cortesia de l'AFA de l'institut-escola Catalunya.

Un moment de la gresca de Mira-sol

Un moment de la gresca de Mira-sol / Foto: Cugat Mèdia


La festa florestana ha tingut lloc al Casino, amb activitats organitzades pel cau i per les famílies. L'espectacle infantil 'Que comenci la festa' ha animat tothom en una jornada on tampoc no han faltat ni les castanyes ni el moscatell (el suc, per a la canalla).

A les Planes les ganes de passar-ho de por s'han vist satisfetes amb el túnel del terror organitzat pel Casal Infantil al Casal del districte. L'equipament s'ha convertit en un hospital tenebrós, on els zombis han aterrat tots aquells que s'han atrevit a entrar.

Mentrestant, al centre de Sant Cugat tampoc no s'han oblidat de la tradició. Els castanyers i castanyeres han preparat castanyes i moniatos per a tothom. Enguany no fa fred per escalfar-se les mans amb aquests fruits acabats de fer, però la ciutadania no s'ha pogut resistir a una bona paperina.

CONSULTA AQUÍ TOTES LES ACTIVITATS QUE ARRIBEN A SANT CUGAT AMB MOTIU DE TOTS SANTS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.