Sant Cugat referma el seu agermanament amb la ciutat d'Alba

L'alcaldessa, una comitiva institucional i els geganters han visitat la ciutat italiana per refermar el seu agermanament 15 anys després


  • Comparteix:

Foto de la cercavila a la ciutat italiana d'Alba / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Foto de la cercavila a la ciutat italiana d'Alba / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els geganters de Sant Cugat, amb el Joan i la Marieta al capdavant, l'alcaldessa i una delegació institucional del govern han viatjat aquest cap de setmana a la ciutat d'Alba per refermar l'agermanament d'aquest municipi italià amb Sant Cugat. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha aprofitat la visita per signar un conveni amb l'alcalde de l'Alba, Carlo Bo, per mostrar el compromís de totes dues ciutats de continuar agermanades, un acord que fa quinze anys que dura.

Així mateix, la Fundació pel Desenvolupament Europeu, Sostenible i d'Ajuda a les Dones (DESYAM) ha entregat un reconeixement aquest cap de setmana a una dona de cada ciutat: a la fundadora d'ASDI, Nora Patrón, i la fundadora de l'agermanament, Lucciana Calda.

D'altra banda, els geganters de Sant Cugat han aprofitat la visita per divulgar les festes populars catalanes i del municipi per fer nexe d'intercanvi amb entitats culturals de la ciutat italiana. A més, hi ha hagut una cercavila pel nucli històric i una ballada amb els gegants Joan i Marieta, acompanyats dels capgrossos i músics. A la cercavila els han acompanyat els Sbandieratori del Borgo de San Lorenzo.

La delegació institucional de l'Ajuntament ha estat encapçalada per l'alcaldessa, Mireia Ingla, el tinent d'alcaldia de Presidència, Pere Soler, i diversos regidors municipals. La visita d'aquest cap de setmana també ha coincidit amb la celebració de la 92a Fira Internacional del Tartufo Bianco i tots ells han gaudit d'aquesta gran atracció turística que genera aquest mercat. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha ressaltat els llaços creats des de fa molts anys amb la ciutat italiana.



Mireia Ingla

Hem recuperat els vincles amb la ciutat d'Alba i volem seguir gaudint d'aquesta amistat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.