L'Acte de la Professió Mèdica del Vallès Occidental se celebrarà a Sant Cugat

Durant l'esdeveniment es farà l'entrega de la 5a edició del Premi Dr. Josep Maria Plans 2022


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de sanitaris a un hospital / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de sanitaris a un hospital / Foto: ACN

L'Acte de la Professió Mèdica del Vallès Occidental, organitzat pel Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) se celebrarà enguany a Sant Cugat. Durant l'esdeveniment, que aplegarà metges que viuen o treballen a la comarca, es farà entrega de la 5a edició del Premi Dr. Josep Maria Plans 2022, dedicat a l'àmbit de l'atenció primària. La trobada tindrà lloc aquest divendres a les 20 h a la sala El Siglo del Mercantic.

Aquest any, el premi és per Carmen Expósito, metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària, pel treball 'Niveles de TSH como factor de riesgo independiente del HGNA y fibrosis hepática en la población general'. També es lliurarà un accèssit a Isabel Roig, metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària, pel treball 'El abordaje integral del paciente fumador suma salud'.

A més, l'escriptora i historiadora Laia Perearnau presentarà la novel·la 'Francesca de Barcelona', una obra que narra la història d'una de les primeres dones cirurgianes ambientada en la Barcelona del segle XIV i que ha guanyat el Premi Nèstor Luján 2022 de novel·la històrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.