Joan Miquel Fernández, director provisional de Cugat Mèdia

Fernández ocuparà aquest càrrec fins que es resolgui el concurs per escollir la nova direcció del mitjà públic de Sant Cugat


  • Comparteix:

Joan Miquel Fernández, nou director provisional de Cugat Mèdia / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Joan Miquel Fernández, nou director provisional de Cugat Mèdia / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Joan Miquel Fernández ocuparà el càrrec de director provisional de Cugat Mèdia fins que no es resolgui el concurs per escollir una nova direcció. Fernández és també el cap tècnic i responsable de produccions audiovisuals del mitjà públic de Sant Cugat. Aquest dijous el Consell d'Administració de l'EPEL Cugat.cat s'ha reunit per nomenar Fernández i posteriorment ha enviat un missatge a la plantilla, en el qual destaca que 'entre tots hem de lluitar per posicionar la marca Cugat.cat com a referent i catalitzador de l’acció cívica, cultural i social'.

El Consell també agraeix als treballadors "la capacitat d’autonomia que han demostrat al llarg dels darrers anys i especialment en els darrers mesos", i els demana el "màxim suport" a la direcció provisional en aquesta etapa de transició.

Actualment, s'estan redactant les bases per al concurs que s'obrirà aviat, i que acabarà amb la designació d'una nova direcció per a Cugat Mèdia.

DECLARACIÓ DEL CONSELL D'ADMINISTRACIÓ DE CUGAT MÈDIA

El Consell d’Administració de L'EPEL Cugat.cat agraeix a tots els treballadors i col·laboradors l’esforç i la capacitat d’autonomia que han demostrat al llarg dels darrers anys i especialment en els darrers mesos.

El Consell espera que en la nova etapa que ara s’obre, s'estableixi una relació fluida amb la direcció del mitjà, basada en la confiança, la dedicació i la professionalitat. Espera també que ara es potenciï l’esperit d’equip en la redacció, segurs com estem que l’objectiu compartit és millorar el rigor, l’originalitat i la independència del producte, aixecant notícies i dotant-les de força narrativa i profunditat periodística.

Entre tots hem de lluitar per posicionar la marca Cugat.cat com a referent i catalitzador de l’acció cívica, cultural i social, potenciant també la innovació en el teixit productiu. Aviat obrirem el concurs per designar una nova direcció que haurà de conduir aquest servei públic de comunicació cap als millors estàndards de qualitat i rigor possibles.

Mentrestant, i sense perdre l’esperit crític que caracteritza una redacció lliure, demanem el màxim suport a la direcció provisional que assumeix aquesta necessària transició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.