Comencen les votacions dels Pressupostos Participatius

Entre tots els barris, s'han presentat més de 100 propostes


  • Comparteix:

Imatge del consell de barri de Mira-sol, en una sessió sobre els pressupostos participatius / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del consell de barri de Mira-sol, en una sessió sobre els pressupostos participatius / Foto: Cugat Mèdia

La fase de votacions dels projectes dels Pressupostos Participatius 2022-23 comença aquest dilluns, 14 de novembre, i s'allargarà fins a l'11 de desembre. Entre tots els barris es van presentar 400 projectes, dels quals han arribat a la final 112, després de superar la validació tècnica i el treball dels consells de barri. La dotació dels pressupostos participatius és d'1,5 milions d'euros (216.000 euros per a cada barri). Les propostes que s'executaran seran les més votades a cada barri, fins a esgotar el pressupost disponible: 200.000 euros per a la inversió i 16.000 per a les propostes de despesa ordinària.

Poden votar totes les persones a partir de 14 anys empadronades a Sant Cugat. Com en l'anterior edició, les votacions es faran a nivell de barri: cada persona només podrà votar al barri on estigui empadronada. D'aquesta manera, es vol garantir que els projectes que s'acabin escollint responguin a les necessitats de cada zona.

Les votacions es poden fer al portal decidim.santcugat.cat i telefònicament, trucant al 010 o al 900 104 941 en cas de trucar des d’un mòbil o des de fora del municipi. Si algú té dificultats per votar, pot trucar al 010, demanar cita al Servei d’Acompanyament Digital (689 204 073) o enviar un correu a participacio@santcugat.cat.

L'Ajuntament ha desplegat una campanya de comunicació per donar a conèixer la iniciativa, amb cartelleria als carrers i díptics, amb missatges a les xarxes socials i al web i també als consells de barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.