El vi novell exhibeix talent i gust al Celler Modernista

Vins nascuts aquest 2022 s'han donat a conèixer a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la festa del Vi Novell al Celler Modernista / Foto: Ajuntament

Imatge de la festa del Vi Novell al Celler Modernista / Foto: Ajuntament

El Celler Modernista ha acollit la Festa del Vi Novell i que per primera vegada ha tingut a Sant Cugat com centre neuràlgic aquest dissabte a la tarda al Celler Modernista. Vins blancs i negres i nascuts aquest 2022 s'han mostrat a través de 13 expositors amb denominacions d'origen de Terra Alta, Penedès, Pla de Bages, Empordà i Conca de Barberà. Més de 250 persones han assistit a la trobada que ha estat organitzada per Vins Noe i l'Associació de Productors de Vi Novell amb la col·laboració de l'Ajuntament. El propietari de Vins Noe, Ton Lladó, ha assegurat que aquesta fira tornarà a Sant Cugat després de la bona acollida d'aquesta edició.

Una trobada que sempre s'ha fet a Barcelona i que des dels anys 80 acollia la ciutat comtal. Aquest 2022, el Palau Robert s'ha quedat orfe d'aquest esdeveniment per una plaga de rates. Sant Cugat s'ha convertit en la seu d'aquesta Festa del Vi Novell.

L'entrada ha tingut un cost de 15 euros i en la qual ha inclòs una copa de regal i deu tiquets per degustar deu vins diferents, en els que han destacat els de la Conca de Barberà i l'Empordà, entre d'altres. La festivitat també ha comptat amb música en directe de la mà del duet format per Alba Cayuela i Claes Magnet, que han interpretat peces de jazz clàssic i bossa nova.

El propietari de Vins Noe, Ton Lladó, descriu aquesta trobada "com una tarda de tardor en un entorn màgic i amb una resposta brillant de la ciutadania".


Ton Lladó

Crec que l'any que ve Sant Cugat tornarà a acollir aquesta fira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.