Les millors notes de la selectivitat de Catalunya, reconegudes a Sant Cugat

El Teatre-Auditori ha acollit l'acte de lliurament de les disticions als 222 alumnes que van treure més d'un 9,5, vuit dels quals són santcugatencs


Temes relacionats

Què pensen de la universitat els estudiants de Sant Cugat amb les millors notes a la Selectivitat? ( 6/oct/22)


  • Comparteix:

Els millors estudiants de la selectivitat del curs passat han pujat aquest dimecres a l'escenari del Teatre-Auditori Sant Cugat. Ha estat per rebre el reconeixement per haver tret a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) almenys un 9,5. La trobada ha aplegat 222 estudiants, dels quals vuit són de centres de Sant Cugat. L'acte també ha reconegut (virtualment, això sí) els 1.199 estudiants que van aconseguir una nota entre el 9 i el 9,5. En total, una cinquantena de santcugatencs van aconseguir més d'un 9 a la selectivitat.

La trobada ha estat presidida pel conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, i pel d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray. Nadal ha destacat "l'esforç que hi ha darrere" del fet d'assolir una qualificació tan destacada. "Aquí hi ha condicions personals, però hi ha feina, feina i feina, i hores, hores i hores de treball", ha dit el responsable del Departament de Recerca i Universitat.

Per la seva banda, Gonzàlez-Cambray ha anat més enllà de felicitar per la nota: "És evident que heu estudiat per donar el millor de vosaltres mateixos, per passió", ha dit als estudiants presents al Teatre-Auditori.

A Catalunya, 1.421 estudiants han obtingut més d'un 9, 165 més que l'any passat. Enguany, a més, s'han assolit dues màximes puntuacions; des de 2014 no s'assolia un 10 en la selectivitat a Catalunya.

A la trobada també hi ha assistit l'alcaldessa, Mireia Ingla, així com diferents alts càrrecs de la Generalitat vinculats al món de l'ensenyament i del coneixement.




Joaquim Nadal

Aquí hi ha condicions personals, però hi ha feina feina, feina i feina, i hores, hores i hores de treball.

Josep Gonzàlez-Cambray

Heu estudiat intentant donar el millor de vosaltres mateixos, amb l'objectiu de fer les coses molt bé, posant-hi passió i ganes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.