Sant Cugat Comerç se suma a la crida de la necessitat de grans franquícies a l'eix comercial del centre

La gerent, Adela Burgos, s'hi ha pronunciat arran de l'entrevista a Roger Gaspa a Cugat Mèdia


Temes relacionats

Roger Gaspa (president de Comerç de Foment del Treball): '[ZBE] Si diem 'no al cotxe' hem d'oferir una alternativa perquè si no el consumidor se'n va' (24/nov/22)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una botiga Mango/ Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una botiga Mango/ Foto: Cugat Mèdia

La gerent de Sant Cugat Comerç, Adela Burgos, està d'acord amb Roger Gaspa quan aquest demana alternatives al vehicle per entrar a la Zona de Baixes Emissions, i amb la necessitat que vinguin franquícies a l'eix comercial del centre. Gaspa, president de Comerç de Foment del Treball, ho va dir en una entrevista a Cugat Mèdia la setmana passada.

Burgos creu que "s'ha volgut construir la casa pel terrat" amb la ZBE i que s'han de buscar alternatives. La gerent també considera que seria interessant que hi hagués franquícies per atraure públic jove, però comenta el problema que no hi ha locals prou grans al centre per a aquest tipus de negocis.

Des de Sant Cugat Comerç diuen que únicament no estan d'acord amb un comentari de Gaspa, quan diu que "l'eix central no atrau gaire gent de fora". La gerent de Sant Cugat Comerç ha afirmat que sí que s'atrau molta gent de Barcelona, Cerdanyola, Rubí... "si no molts negocis haurien d'haver tancat". Encara que sí que coincideix que s'haurien de buscar "experiències" perquè aquest públic foraster vingui durant tot l'any i no només en activitats puntuals com els Dies Màgics, que s'han celebrat el passat cap de setmana, coincidint amb el Black Friday.

RECUPERA L'ENTREVISTA A ROGER GASPA, PRESIDENT DE COMERÇ DE FOMENT DEL TREBALL




Adela Burgos

Sant Cugat Comerç des d'un inici va pensar que s'ha començat la casa per la teulada. No es va parlar amb el comerç que estava directament perjudicat amb aquesta decisió de l'Anella Verda, tampoc s'havia començat un transport que estigués ben preparat a l'hora de desplaçar-se amb transport públic al centre a comprar. 



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.