Uns 250.000 vehicles es mobilitzaran durant l'operació retorn del pont

S'han activat mesures extraordinàries per minimitzar el volum de trànsit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

La mobilitat durant el pont de desembre tanca aquest diumenge una operació tornada que preveu uns 250.000 vehicles a les carreteres. Per minimitzar l'impacte d'aquest volum de vehicles, s'han activat mesures extraordinàries de control del trànsit. L'operació de trànsit pel pont es va iniciar el 2 de desembre passat amb prop de mig milió de vehicles de sortida, dels quals uns 240.000 vehicles ja es desplaçar durant la primera operació retorn dimarts passat.

Mesures extraordinàries

  • Restricció de camions el diumenge 11 a l'AP-7 entre les 17 i les 21 h.
  • En les operacions de retorn hi haurà limitacions de circular per la dreta i a 80 km/h en aquells trams de l'AP-7 on es col·loquin carrils addicionals en sentit contrari.
  • S'instal·laran carrils addicionals en diversos trams de l'AP-7 (entre Llinars i Montornès i entre Vilafranca i el Papiol) durant les operacions tornada, especialment la del diumenge 11. També un carril addicional a la C-17 a Ripoll el diumenge 11.
  • Hi haurà un desplegament especial de Mossos de Trànsit al territori durant les operacions de sortida i retorn i durant tota la setmana per tal de vigilar els grans moviments de vehicles i sobretot la mobilitat interna.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.