Un vehicle del servei municipal de neteja s'estavella contra una casa

Els fets, que no han causat ferits, han tingut lloc al carrer del Diamant


  • Comparteix:

Imatge del sinistre / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge del sinistre / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Un vehicle del servei municipal de neteja, concessionat a l'empresa Valoriza, s'ha estavellat aquest dijous contra una casa del carrer del Diamant. Els fets no han causat ferits, ja que en aquell moment, cap a les 13 h, no hi havia ningú a l'habitatge. En tot cas, el vehicle ha penetrat l'immoble i ha quedat encastat.





Segons han explicat fonts municipals, el conductor del vehicle, que anava acompanyat per un altre operari, hauria perdut el control del vehicle a la pujada del carrer del Monestir de Poblet.

Imatge del sinistre

Imatge del sinistre / Foto: Ajuntament de Sant Cugat


Tant l'Ajuntament com Valoriza "lamenten els fets". L'empresa concessionària, per la seva banda, ha obert una investigació per dirimir els motius de l'accident. A més, l'asseguradora de Valoriza es farà càrrec dels desperfectes de la casa.

Al lloc dels fets s'han personat efectius de la Policia Local, Bombers, Serveis Urbans, Serveis Socials i Valoriza, així com el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol. De moment, els Bombers no han retirat el vehicle, ja que consideren que l'estabilitat de l'estructura de la casa no està garantida.

De moment, les persones afectades passaran la nit amb uns familiars.

Fuita de gas

Paral·lelament, s'ha produït una fuita de gas davant de la casa afecta per l'accident. Els Bombers, això sí, ja han controlat la situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.