Cannabity Healthcare obre una botiga física a Sant Cugat i posa el focus en productes per a esportistes

L'exnedadora Gemma Mengual forma part d'aquest projecte centrat en el CBD, que ha obert un local al carrer de Sabadell


  • Comparteix:

David Fayos i Gemma Mengual, aquest dimarts a Cannabity Healthcare / Foto: Cugat Mèdia

David Fayos i Gemma Mengual, aquest dimarts a Cannabity Healthcare / Foto: Cugat Mèdia

Cannabity Healthcare fa el salt del comerç en línia al presencial amb l'obertura d'un centre al bell mig de Sant Cugat, al carrer de Sabadell. Aquest establiment, que s'ha inaugurat aquest dimarts, ofereix productes amb cànnabis terapèutic, és a dir, aquells que no tenen el component psicoactiu i que, per tant, compten amb els certificats sanitaris i de seguretat corresponents. El projecte està impulsat per David Fayos (CEO) i ara s'hi ha sumat com a sòcia l'exnedadora Gemma Mengual; de fet, ara Cannabity Healthcare, a través de la seva marca pròpia, Lecann, començarà a oferir productes pensats per a esportistes.

Fayos ha explicat com va començar a prendre CBD el 2016, arran d'uns dolors permanents d'esquena que patia. En veure els bons resultats, dos anys després es va animar a tirar endavant l'empresa a través d'internet. "Són productes segurs", ha assegurat el CEO, que veu en els productes que ven la seva companyia una solució per afrontar diferents dolències.

Per la seva banda, Mengual ha admès que la primera vegada que va sentir a parlar sobre el CBD, li va venir al cap l'"estigma" pel fet d'estar lligat al cànnabis. Ara bé, es va convèncer quan va comprovar que aquests productes "funcionen" i, a més, compten amb una regulació. La medallista olímpica, a banda de ser sòcia del negoci, ha col·laborat amb Cannabity Healthcare a l'hora de desenvolupar un bàlsam i un oli pensats per a esportistes.




David Fayos

Hem trobat un cultiu nacional, que té totes les certificacions. Tenim una seguretat sense dubtes.

Gemma Mengual

Tenia aquest estigma sobre el cànnabis. Al final, quan les coses funcionen i estan regulades, em va acabar de convèncer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.