Quines activitats de Nadal hi ha a Sant Cugat fins Sant Esteve?

Cultura i tradició es donen la mà per Nadal


  • Comparteix:

Fotografia d'arxiu de les llums de Nadal a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

Fotografia d'arxiu de les llums de Nadal a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat celebra el Nadal amb diverses activitats marcades per la música per tots els públics. A més, la ciutat rebrà la visita del Pare Noel, hi haurà els tradicionals cagatió, tallers per als infants i el retorn a la Sala Capitular del Monestir de 'Pedra i Sang'.

Dijous 22 de desembre

Aquest dijous arriba una de les grans novetats del Nadal santcugatenc d'enguany: la presentació de Muxinach, un personatge que acompanyarà la ciutat durant les festes. Serà a les 18.30 h a la plaça de l'Om.

Abans, a les 11 h, l'Ajuntament acull un taller d'acoloriment de fotografies antigues. I a la tarda, a les 19 h, el gimnàs de l'escola Ferran i Clua acull el concert de Nadal de la banda de l'Escola de Música de Valldoreix.

Divendres 23 de desembre

'Pedra i sang' torna a la Sala Capitular del Monestir de Sant Cugat aquest divendres, amb una funció per als participants del Camí de Justícia (18.30 h), la ruta que Berenguer de Saltells va de fer de Cerdanyola a Sant Cugat abans d'assassinar l'Abat Biure.

També a les 18.30 h, la Caseta de la Pua serà el teló de fons del concert de Bardagí & Marí Duo. Mitja hora més tard, la Sala Clavé de La Unió acull el Concert de música popular i tradicional de Nadal, amb l'actuació de la Coral Tardor de la Gent Gran de la Floresta i la Coral Rosa d'Abril de la Llar d'Avis de la Parròquia del Monestir.

Dissabte, 24 de desembre

Aquest dissabte, vigília de Nadal, torna el pessebre vivent organitzat pel Grup de Joves de la Parròquia a les 18.30 h. L'espectacle arriba amb novetats, amb una posada en escena actualitzada i música renovada, i es podrà veure en un únic escenari, a la plaça de l'Om.

A la mitjanit serà moment per a la litúrgia, amb la tradicial Missa del Gall a l'Església del Monestir, en una cerimònia oficiada per mossèn Emili Marlés.

Diumenge, 25 de desembre

El Dia de Nadal hi ha menys activitats que en la resta de jornades. A les 19 h torna el Quinto de Nadal a la carpa del parc de Ramon Barnils. A la mateixa hora, la plaça de Barcelona viurà una bona gresca amb el karaoke de Nadal. I a les 20 h, primera representació oberta al públic de 'Pedra i sang', a la Sala Capitular del Monestir.

Dilluns, 26 de desembre

Per Sant Esteve, activitats per fer baixar els canelons. I mai millor dit: a les 19 h la plaça de Barcelona s'omple de música amb segell de Sant Cugat amb el festival Petits Canelons. A la mateixa hora, qui vulgui provar sort pot passar-se també per la carpa del parc de Ramon Barnils per jugar al Quinto. I a les 20 h, una nova sessió de 'Pedra i Sang'.

Pots consultar totes les activitats de les festes de Nadal en aquest enllaç.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.