Sant Cugat batega amb La Marató de TV3

Una dotzena d'activitats s'han escampat per la ciutat per recaptar fons per a la salut cardiovascular


  • Comparteix:

La ballada participativa de country, a la plaça de l'U d'Octubre / Foto: Ajuntament

La ballada participativa de country, a la plaça de l'U d'Octubre / Foto: Ajuntament

Sant Cugat s'ha bolcat, un any més, amb La Marató de TV3, que en la seva 31a edició s'ha dedicat a les malalties cardiovasculars. Amb activitats repartides per diferents llocs de la ciutat, els santcugatencs han pogut mostrar la seva faceta més solidària aquest diumenge amb un torneig de tenis, una jornada solidària amb Kids&Us Sant Cugat, una ballada participativa de country, un taller per endinsar-se en el món geganter, i un concert de gòspel al Teatre-Auditori.

La ballada participativa de country ha aplegat desenes de persones a la plaça de l'U d'Octubre, com ja s'havia fet en altres edicions de La Marató. La professora del grup de country QGat Country, Montse Moscardó, ha explicat que aquest ball és, justament, beneficiós per a la salut cardiovascular: "Ajuda moltíssim, i a més n'hi ha per a tots els nivells. Si ets una persona gran, pots ballar country amb un nivell més baix per fer una mica de càrdio, i anar pujant". "Amb això vull dir que és per a totes les edats, i per a les malalties cardiovasculars va super bé", ha conclòs Moscarnó.

Alguns dels balladors han pujat damunt un escenari instal·lat a la plaça

Alguns dels balladors han pujat damunt un escenari instal·lat a la plaça / Foto: Ajuntament

Ja de cara al vespre, el Teatre-Auditori ha acollit un concert de gòspel amb el Cor de Gòspel Sant Cugat, sota el nom 'De tot cor amb el cor!'. El director de la formació, Óscar García, ha recordat que "sempre" han fet "bolos benèfics" i esperen "generar més sensibilització en la gent". El preu de les entrades era de 12 euros i "hi ha una mica més de 600 localitats venudes i hi ha persones que han de venir a comprar-les a taquilla", ha explicat.

Imatge del concert 'De tot cor amb el cor!'

Imatge del concert 'De tot cor amb el cor!' / Foto: Cugat Mèdia

També ha participat de la jornada la comissió de festes de les Planes, amb el tradicional Quinto de Nadal, que ha recaptat 350 euros. Per la seva banda, alumnes de l'escola Thau Sant Cugat han organitzat una campanya amb què han recollit 1.222 euros. Ho han aconseguit venent fanalets de Nadal fets amb pots de conserva.


Montse Moscarnó

Ajuda moltíssim, i a més n'hi ha per a tots els nivells. Si ets una persona gran, pots ballar country amb un nivell més baix per fer una mica de càrdio, i anar pujant. Amb això vull dir que és per a totes les edats, i per a les malalties cardiovasculars va super bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.