Prohibida 'temporalment' l'entrada de patinets elèctrics al transport públic

La decisió arriba després que un patinet cremés en un tren d'FGC al novembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'Autoritat del Transport Metropolità ha instat aquest dilluns els diferents operadors de mobilitat a prohibir temporalment l'entrada de patinets elèctrics a trens, metros i autobusos. Es tracta d'una mesura provisional que es mantindrà mentre s'avaluï quin ha de ser el seu ús al transport públic. La decisió arriba després que al novembre tres persones resultessin ferides lleus en incendiar-se un patinet elèctric a l'interior d'un vagó de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sant Boi de Llobregat.

La decisió, presa al consell d'administració de l'entitat, format per la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, vol servir per reforçar la seguretat en el transport públic.

Segons ha explicat en roda de premsa el secretari de Mobilitat del Govern, Marc Sanglas, es demanarà als operadors a modificar els reglaments de funcionament per fer una "prohibició temporal" mentre s'estudia com s'ha de regular la presència de patinets al transport públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.