Un tió molt matiner caga monedes de xocolata al Mercat de Torreblanca

Els infants s'hi han apropat per grups o sols i s'hi han fet fotografies


  • Comparteix:

Un grup de nens, amb el tió / Foto: Cugat Mèdia

Un grup de nens, amb el tió / Foto: Cugat Mèdia

Els infants de Sant Cugat que aquest dissabte estaven impacients per fer cagar el tió ho han pogut fer al Mercat de Torreblanca, amb una soca que s'hi ha instal·lat durant tot el matí. Per grups o sols, els infants s'hi han apropat i li han donat cops de bastó cantant-li la cançó, fins que sota la manta han trobat monedes de xocolata. En acabat, els més petits podien fer-se una fotografia amb el tió.

La pastoreta Núria Mestre ha estat l'encarregada de dinamitzar l'activitat, i ha explicat que la iniciativa anava dirigida als infants que acompanyaven la família a comprar els ingredients per als àpats de Nadal al mercat. "Ja que passen per aquí, els nens venen, fan la cua, i fan cagar el tió. Ho poden fer amb els germans, amb els amics, sols, soles... o com vulguin!", ha afegit. A banda, Mestre ha comentat que el mateix tió ja ha estat al Mercat de Torreblanca divendres a la tarda.






Núria Mestre

Són famílies que venen aquí al mercat a comprar, suposo que per Nadal. I ja que passen per aquí, els nens venen, fan la cua, i fan cagar el tió. Ho poden fer amb els germans, amb els amics, sols, soles... com vulguin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.