Els pessebres a les finestres engalanen la plaça de Barcelona

L'Escola de Música Fusió ha amenitzat el recorregut pels diorames del centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els pessebres a les finestres tornen a engalanar la plaça de Barcelona per festes. La tradició, que enguany fa 10 anys que se celebra a Sant Cugat, aconsegueix que grans i petits quedin embadalits davant dels diorames. El popular itinerari de pessebres, que organitza l'Ateneu, ha arrencat a les 18 h des de la plaça de Barcelona i ha fet ruta pels carrers del centre. Aquest dimarts, a més, el recorregut l'han amenitzat els membres de l'Escola de Música Fusió, i aquest dimecres i dijous ho farà l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat.

En total, més d'una quarantena de santcugatencs s'han animat a convertir enguany la seva finestra o aparador en un espai on aturar-se a contemplar aquest petit món de figuretes. Les propostes són ben variades: ''veurem pessebres tradicionals, de suro i molsa, però també d'altres més artístics amb construccions de porexpan, guix o altres materials'', explica el director de projectes de l'Ateneu, Toni Ramon.

La secretària de la Junta de l'Ateneu, Roser Casamitjana, assegura que l'entitat només és l'''empenta'' per a qui vol participar dels pessebres a la finestra, però que, en realitat, es tracta d'una tradició que la gent ha fet seva.

Sigui per nostàlgia, costum o pel seu valor artístic, els pessebres a les finestres de Sant Cugat continuen ben vius.



Toni Ramon

Veurem pessebres tradicionals, de suro i molsa, però també d'altres més artístics amb construccions de porexpan, guix o altres materials. Però el que més il·lusió ens fa és que cada any en trobem de nous.

Roser Casamitjana

L'Ateneu el que fa és donar una empenta, col·laborar o posar en solfa tota aquella gent que vol fer pessebres. Però en el fons, ho fa la mateixa ciutadania. Jo crec que funciona sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.