Els pensionistes convoquen una acció conjunta per la pau el 24 de febrer

L'actuació es farà amb motiu del primer aniversari de l'inici de la guerra a Ucraïna i la plataforma convidarà a totes les entitats de la ciutat


  • Comparteix:

Imatge durant l'anunci de l'acció contra la guerra / Foto: Cugat Mèdia

Imatge durant l'anunci de l'acció contra la guerra / Foto: Cugat Mèdia

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat ha anunciat la convocatòria d'una acció contra la guerra el divendres 24 de febrer, coincidint amb el primer aniversari del començament del conflicte a Ucraïna, per exigir que 'els que la poden aturar, ho facin'. Durant la presentació, celebrada aquest migdia a la plaça de la Vila, han explicat que la setmana vinent s'enviarà a les entitats socials, culturals, polítiques i esportives de la ciutat la proposta per reunir-se i decidir conjuntament com serà l'acte i elaborar un manifest.

Neus Medina, membre de la plataforma, ha explicat que la reunió amb les associacions "en principi" serà el dia 31 de gener. "Nosaltres el que ens imaginem és una concentració massiva i llegir el manifest" ha aclarit. A més, ha afirmat que el motiu d'aquesta protesta és "bellugar una mica la societat de Sant Cugat". També ha llençat la pregunta de si realment "és més complicat arribar a un acord" en lloc de "que cada dia mori gent".

En el comunicat que han llegit, han fet èmfasis que la Plataforma de Pensionistes està "contra totes les guerres", que "sempre les pateixen els mateixos i en treuen profit uns quants".

"Nosaltres, com a plataforma de pensionistes, està clar que tenim unes reivindicacions molt concretes, però no som unes persones egoistes i ens preocupem per la societat", ha remarcat Josep Porta, integrant de l'organització.

Des de la plataforma han argumentat que en el cas que s'hagués d'aprovar un canvi de data que facilités la manifestació, sempre consensuat amb els grups que hi participaran, ho comunicarien amb temps. "L'important és que hi hagi moltes persones que es concentrin i ressoni molt", ha sentenciat Neus Medina.








Neus Medina

Nosaltres el que ens imaginem el dia 24 és fer una concentració massiva i llegir el manifest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.