Els mormons construiran un temple a Sant Cugat

L'Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies ha escollit un terreny de l'avinguda de la Clota, al barri de Volpelleres


  • Comparteix:

Imatge de la ubicació del

Imatge de la ubicació del "Temple de Barcelona" / Foto: Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies

Els mormons han escollit Sant Cugat per construir el segon temple a l'Estat espanyol després del de Madrid de l'any 1999. Tal com ha avançat NacióSantCugat i explica l'Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies a la seva web, la congregació religiosa vol fer una construcció de dues plantes d'aproximadament 2.500 metres quadrats i un edifici d'uns 1.265 metres quadrats per rebre i allotjar participants. Les dues zones es faran en un terreny de més de dues hectàrees situat en la intersecció de l'avinguda de la Via Augusta i la de la Clota, al barri de Volpelleres.

L'anomenat 'Temple de Barcelona' va ser anunciat per l'actual president de l'església, Russell M. Nelson, l'abril de 2022. L'objectiu és poder donar cobertura als més de 60.000 membres que pertanyen a unes 130 congregacions que resideixen a l'Estat espanyol.

Els plans detallats del disseny del temple estan en procés, ja que encara no han començat a treballar amb Sant Cugat, i la data d'inici de les obres s'anunciarà més endavant.

Els mormons consideren que els temples són la 'Casa del Senyor' i els espais d'adoració més sagrats. En aquests llocs, a part d'obrir la porta a tothom que vulgui participar en els serveis d'adoració dominicals i altres activitats, els fidels de l'Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies poden realitzar cerimònies sagrades, com ara matrimonis o baptismes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.