Cugat Mèdia recupera les tertúlies matinals cada dia de la setmana

Els dilluns torna l''Esport en marxa', els dimarts i dijous la tertúlia ciutadana i el divendres de cultura, i es manté la dels polítics els dimecres


  • Comparteix:

Estudi Ramon Barnils de Ràdio Sant Cugat Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Estudi Ramon Barnils de Ràdio Sant Cugat Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

A Cugat Mèdia hem recuperat les tertúlies radiofòniques matinals. A partir d'aquesta setmana, de dilluns a divendres de 9.15 h a 10 h es podrà escoltar un debat sobre temes de Sant Cugat. D'aquesta manera, es manté els dimecres la tertúlia política 'El Gall del Monestir', que fa un any que va tornar a l'antena, i recuperem les tertúlies ciutadanes els dimarts i dijous. També recuperem el programa esportiu 'Esport en marxa' els dilluns al matí (9.30 h a 10 h) i incorporem com a novetat una tertúlia cultural els divendres.

A Ràdio Sant Cugat hem renovat la franja horària de 9.15 a 10 h del matí amb diferents debats locals. Per un costat, els dilluns torna el programa resum esportiu amb Joan Garcia, 'Esport en marxa', que també inclourà entrevista i una tertúlia sobre l'actualitat esportiva de la ciutat. Comença a les 9.30 h i dura mitja hora.

Els dimarts i els dijous també tornen a l'antena de la 91.5 FM les tertúlies ciutadanes, presentades pel cap d'Informatius de Cugat Mèdia, Albert Solé, i compten amb una àmplia representació de la ciutadania de Sant Cugat per debatre de l'actualitat des d'un altre punt de vista.

Els dimecres es manté fixa la tertúlia amb els representants polítics dels partits que formen part del ple municipal aquest mandat ('El Gall del Monestir'). Els dimecres després dels plens, aquesta tertúlia radiofònica es converteix en tertúlia televisiva i la fem al plató de Cugat Mèdia en lloc de l'estudi de ràdio.

I finalment, els divendres estrenem un format nou: una tertúlia cultural que cada setmana tractarà un tema monogràfic amb diferents persones d'aquest àmbit de Sant Cugat, presentada per Jéssica Sotodosos.

Les quatre tertúlies, de dimarts de divendres, comencen just després de l'Informatiu Matí, cap a les 9.15 h i acaben a les 10 h.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.