Testa lliura radiadors elèctrics als afectats pels problemes de caldera dels blocs de Josep Irla

El veïnat porta 20 dies amb intermitències en el servei d'aigua calenta i calefacció


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un radiador elèctric / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un radiador elèctric / Foto: Cugat Mèdia

La propietat dels blocs de pisos del carrer de Josep Irla que pateixen talls en el subministrament d'aigua calenta i calefacció des del 22 de gener ha lliurat radiadors elèctrics als veïns que encara es poden veure afectats per aquestes incidències. Segons ha pogut saber Cugat Mèdia, el fons d'inversió Testa Residencial ha repartit entre tres i quatre radiadors per habitatge i s'ha compromès a compensar econòmicament la despesa extraordinària que suposen aquests aparells en la factura de la llum. En el moment de publicació d'aquesta notícia, tant la calefacció com l'aigua calenta funcionaven, però els tècnics han advertit als veïns que s'hauran de fer més treballs per posar solució a una 'deixadesa' que ve de fa anys.

Des del veïnat reivindiquen la pressió que han exercit per assolir una solució per a les avaries, que fa ja 20 dies que es produeixen de manera intermitent. S'ha donat el cas, a més, que en aquest període han passat per Sant Cugat dues onades de fred.

Els problemes amb la calefacció i l'aigua calenta van començar el 22 de gener, amb afectació en els 86 habitatges d'aquesta promoció, on viuen centenars de persones. Recentment, els problemes només afecten dos dels sis blocs de pisos.

La primera promoció público-privada de Sant Cugat

Aquests habitatges són fruit de l'acord signat el 2010 entre Promusa i la promotora del Banc de Santander, Altamira Real Estate. El 2012 van acabar les obres i es van adjudicar a través d'un sorteig públic a través de l'empresa municipal d'habitatge. Aquesta va ser la primera vegada que un promotor privat construïa Habitatges de Protecció Oficial a la ciutat, i el primer cop que un promotor privat cedia l'adjudicació dels seus pisos a l'administració municipal. Posteriorment, Altamira Real Estate es va vendre aquesta promoció i ha anat canviant de mans diverses vegades fins ara és propietat del fons d'inversió Testa Residencial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.