Les palmes omplen la plaça d'Octavià en el Diumenge de Rams

Unes 5.000 persones reben la benedicció a càrrec dels mossens de la parròquia de Sant Pere d'Octavià


  • Comparteix:

La benedicció popular de Rams ha omplert la plaça d'Octavià. Prop de 5.000 persones, amb les seves palmes, palmons, i branques de llorer i d'olivera, s'han aplegat a les portes del Monestir de Sant Cugat esperant que el rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, Emili Marlés, les beneís. El mossèn Marlés ha fet un discurs davant de tota la plaça on ha recordat els motius de la celebració d'aquesta data assenyalada en les festivitats cristianes. Després, amb el mossèn Àlex Serra i els escolanets, s'han apropat a tots els fidels per anar beneint totes les palmes.

El rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, el mossèn Emili Marlés, ha agraït la participació i assistència de tanta gent a la celebració, "siguin fidels o no". "Això mostra que, segurament, Sant Cugat és la població de Catalunya amb més fe", ha explicat Marlés.

Després de la benedicció a la plaça, els assistents han anat entrant dins de l'església, on s'ha fet la missa del Diumenge de Rams de les 13 hores. Segons la parròquia, aquest any han entrat uns 1.300 feligresos a l'església, xifra que recorda a celebracions prèvies a l'inici de la pandèmia.




Emili Marlés

L'any passat hi havia molta gent, però aquest any més. Fins i tot l'església estava a petar al màxim. Dona molta alegria, i, això mostra que Sant Cugat, segurament, sigui la població de Catalunya amb més fe



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.