El CPA prepara el retorn de la caseta de la Festa Major

L'entitat tindrà caseta a la 50a edició de la Feria de Abril, del 21 d'abril a l'1 de maig al Parc del Fòrum


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la caseta del CPA a la Festa Major de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la caseta del CPA a la Festa Major de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Centro Popular Andaluz (CPA) de Sant Cugat treballa per recuperar la caseta de la Festa Major. 'Tenim les ganes i els ajuts necessaris per tornar a ser una atracció de referència', ha dit a Cugat Mèdia el tresorer de l'entitat, Miguel Jiménez. L'associació va decidir no muntar aquest espai de la festa grossa l'any passat perquè no va rebre prèviament la subvenció amb els diners necessaris (23.000 euros). Enguany aquesta situació ha canviat i, amb l'ajut sobre la taula, la caseta és més a prop de ser una realitat.

Abans que arribi la Festa Major, l'entitat té marcat en vermell a l'agenda una de les grans cites de l'any: la Feria de Abril, que celebra la 50a edició al Parc del Fòrum de Barcelona del 21 d'abril a l'1 de maig. El CPA hi tindrà caseta, on es posaran en pràctica idees que es podrien replicar a Sant Cugat amb motiu de la festa grossa. Jiménez, també vicepresident de la FECAC, considera que la presència de l'entitat en aquesta trobada és "molt important" per posar en pràctica la voluntat de la junta "que el CPA surti de Sant Cugat".

A la Feria de Abril, el CPA tornarà a col·laborar amb entitats com Fusió i establirà lligams amb altres entitats i col·lectius de la ciutat, tal com es va fer l'any passat, per exemple, amb el sopar que va celebrar amb Sant Cugat Empresarial.


Miguel Jiménez

Aquest any sí que ens veiem amb ganes i amb els ajuts necessaris per intentar a ser aquesta atracció de referència a la Festa Major de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.