Alerta per risc d'incendi forestal i vent

Es demana extremar les precaucions davant les condicions meteorològiques


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ADF Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Foto: ADF Sant Cugat

El risc elevat d'incendi forestal ha obligat el Cos d'Agents Rurals a activar el nivell 2 del Pla Alfa al Vallès Occidental i 23 comarques més. El Govern demana extremar la precaució davant les condicions meteorològiques marcades pel vent i l'increment de les temperatures, així com la baixa humitat i la sequera. De fet, s'espera un episodi de vent generalitzat a tot Catalunya amb ratxes que poden superar els 72 quilòmetres per hora aquest dijous. La previsió és que l'episodi d'alt risc d'incendi s'allargui fins dilluns 17 d'abril.

El nivell 2 del Pla Alfa contra els incendis forestals comporta la "vigilància exclusiva d'incendis forestals". A més, des del Govern es recorda que està prohibit fer foc i es fa una crida a "extremar totes les precaucions" en qualsevol activitat que es faci al medi natural.

També, i com a conseqüència de l'episodi de vent, es demana precaució en la conducció i ser prudents amb la possible caiguda d'elements a la via pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.