El Sindicat de Llogateres assenyala ERC com a responsable de les multes pel desnonament del carrer de la Indústria

Els Mossos d'Esquadra han tramitat 89 propostes de sanció per a 46 persones identificades


Temes relacionats

Els Mossos eleven fins a 89 les propostes de sanció per la protesta contra el desnonament del carrer Indústria (27/mar/23)

Desnonada una família del carrer de la Indústria amb tensió entre els Mossos i el Sindicat de Llogateres (21/jun/22)


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa del Sindicat de Llogateres / Foto: Cugat Mèdia

Moment de la roda de premsa del Sindicat de Llogateres / Foto: Cugat Mèdia

El Sindicat de Llogateres s'enfronta a 89 propostes de sanció per a 46 persones identificades durant el desnonament que va tenir lloc al carrer de la Indústria el juny de l'any passat. Calculen que l'import total de les multes ascendeix a 53.400 euros. De moment, només han rebut dues tramitacions, una de les quals a la tinenta d'alcaldia Lourdes Llorente.

El Sindicat de Llogateres ha reclamat davant la seu d'ERC que es retirin totes les causes contra les persones identificades i assenyalen al partit com a "responsable d'una causa que afecta tantes de les nostres veïnes i els seus drets fonamentals". El segon motiu per acusar els republicans és que el Sindicat considera que, com a partit que dirigeix el Departament d'Interior, "són els responsables directes de la violència policial d'aquell dia, de la filtració als mitjans i de les multes que puguin arribar".

Des del Sindicat de Llogateres recorden que, de moment, només hi ha dos processos oberts. Un a la tinenta d'alcaldia Lourdes Llorente per desobediència a l'autoritat, i una altra a Berta Vidal, a qui se li demanen nou mesos de presó per un presumpte delicte d'atemptat contra l'autoritat.


Sindicat

Ens dirigim a Esquerra Republicana per dues raons. En primer lloc, perquè com a partit que ostenta l'alcaldia de la ciutat tenen una responsabilitat particular per una causa que afecta a tantes de les nostres veïnes i els seus drets fonamentals. En segon lloc, perquè com a partit que dirigeix el Departament d'Interior són els responsables directes de la violència policial d'aquell dia, de la filtració als mitjans i de les multes que puguin arribar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.