La 32a Nit Rotària arriba el 10 de juny homenatjant Gerard Claret i l'entitat sardanista

El Rotary Club lliurarà els premis Paul Harris i Venus en un sopar solidari


  • Comparteix:

Carme Ardid i Francesc Daura a Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Carme Ardid i Francesc Daura a Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Rotary Club Sant Cugat organitza la 32a edició de la Nit Rotària el proper dissabte 10 de juny. Enguany l'entitat lliurarà el premi Paul Harris Fellow al violinista, director i fundador d'orquestres, Gerard Claret; i el Venus a l'Entitat Sardanista de Sant Cugat en reconeixement a la seva tasca per fer de la ciutat la capital de la sardana. El sopar, que té un preu de 45 euros per comensal i es farà a la masia Can Ametller, servirà també per recaptar fons per a la lluita contra la pòlio. L'actual president, Francesc Daura, i la futura presidenta, Carme Ardid, que l'1 de juliol prendrà possessió del càrrec, han participat al programa 'Entitats' de Cugat Mèdia.

ESCOLTA-HO

Ardid ha explicat durant l'entrevista que el seu principal objectiu és "obrir-nos molt a la ciutat, que ens conegui la gent i les entitats, a més de renovar el club perquè la gent es va fent gran", ha afegit. La futura presidenta del Rotary també serà regidora del proper govern municipal, ja que ocupava el número 9 de la llista de Junts per Sant Cugat, i la candidatura de Josep Maria Vallès va obtenir just 9 regidors aquest diumenge.

El Rotary Club de Sant Cugat està format per 21 socis. A nivell mundial, l'entitat té 46.000 clubs amb més d'un milió de socis.

Durant la 32a edició de la Nit Rotària es lliurarà a l'associació Fons Social Sant Cugat-Valldoreix la recaptació del 16è concert Música per a la Solidaritat, celebrat el passat febrer, que ascendeix a més de 8.000 euros.


Carme Ardid

Els objectius són obrir-nos molt a la ciutat, que ens conegui la gent, les entitats, i nosaltres també conèixer les entitats de la ciutat. També renovar el club perquè la gent es va fent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.